Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Reiki Hindoe Healing
1 januari 2014

Ten behoeve cursussen en workshop die gegeven door Reiki Hindoe Healing

artikel  1. Algemeen
1.  Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere cursus overeenkomst tussen Reiki Hindoe Healing en degene die van de diensten van Reiki Hindoe Healing gebruikt maakt, hierna te noemen “Cursist”.
2. Indien zich tussen partijen een situatie voordoet, die niet in deze algemene voorwaarden voorzien is, dient deze situatie te worden beoordeeld in de geest van deze algemene voorwaarden.

artikel  2. Aansprakelijkheid
Reiki Hindoe Healing aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen, die in of voor de cursus locatie plaatsvinden, noch voor vermissingen of beschadigingen van eigendommen van Cursist of van derden.

artikel  3. Kosten annulering
1. De kosten bij annulering zijn als volgt:
Tussen 14 dagen en 1 maand voor aanvang: €50.
Tussen 7 dagen en 14 dagen voor aanvang: €100.
Korter dan 7 dagen voor aanvang: €150.
Tenzij anders overeengekomen met  Reiki Hindoe Healing
2. Annulering geschiedt door te e-mailen naar hindoehealing@gmail.com

artikel  4. Betaling en incassokosten
1. Betaling dient voor aanvang van de cursus op de rekening van Reiki Hindoe Healing binnen  te zijn.
2. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. Tenzij anders overeengekomen met Reiki Hindoe Healing. Bijvoorbeeld in het geval dat de cursus binnen de betaaltermijn plaatsvindt.
3. Reiki Hindoe Healing is gerechtigd, indien de betaling van het verschuldigde bedrag niet binnen de gestelde termijn is ontvangen, aan de cursist administratiekosten (1e herinnering € 7,50;  2e herinnering € 12,50) te berekenen.
4. Indien Reiki Hindoe Healing zich genoodzaakt ziet over te gaan tot incassomaatregelen, wordt het totaal (nog) te vorderen bedrag verhoogd met de gerechtelijke en buitengerechtelijke incasso en proceskosten.
5. Bij betalingen vanuit het buitenland zullen bijkomende bankkosten voor rekening komen van de Cursist.

artikel  5. Toepasselijk recht en geschillen
1. Op alle rechtsbetrekkingen waarbij  Reiki Hindoe Healing partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook indien aan een verbintenis geheel of gedeeltelijk in het buitenland uitvoering wordt gegeven of indien de bij de rechtsbetrekking betrokken partij aldaar woonplaats heeft. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag wordt uitgesloten.
2. De rechter in de vestigingsplaats van Reiki Hindoe Healing is bij uitsluiting bevoegd van geschillen kennis te nemen, tenzij de wet dwingend anders voorschrijft. Niettemin heeft Reiki Hindoe Healing het recht het geschil voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter.
3. Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen, nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.

artikel  6. Wijziging voorwaarden
Reiki Hindoe Healing behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen resp. aan te vullen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.