Contact

Email: hindoehealing@gmail.com  /  Email: info@hindoehealing.nl
Mobiele nr: 06 – 360 799 63.
Praktijk: Rotterdam Zuid (vlakbij de voetbalstation De Kuip en Beijerlandselaan)
Alleen behandelingen op afspraak.

Wanneer u in een behandeling geïnteresseerd bent, zal er allereerst telefonisch contact zijn. Hierbij zal ik u zoveel mogelijk informeren over de mogelijkheden. Wilt u een korte behandeling, een plaatselijke behandeling of een grote behandeling dan kan deze na het maken van een telefonische afspraak meestal op korte termijn in de praktijk plaatsvinden in Rotterdam Zuid.
Allereerst zal een persoonlijk intake gesprek plaats vinden.
Het is namelijk belangrijk dat het onderling klikt en dat u veilig voelt. Is dit van uw kant niet het geval, dan bent u natuurlijk vrij een andere behandelaar te zoeken.
Mocht er overgegaan worden tot een uitgebreidere behandeling, dan zal tijdens het gesprek de opzet en het verloop hiervan met u worden doorgenomen. Tevens zullen de kosten met u besproken worden. U kunt dan meteen een eerste afspraak maken of later, wanneer U alles heeft laten bezinken en zeker bent van Uw zaak.

De behandelingen vinden in principe plaats in de praktijk in Rotterdam Zuid.
Indien U om moverende redenen niet naar de praktijk kunt komen, kan de
behandeling thuis plaatsvinden.

Afspraken dienen uiterlijk binnen 24 uur, per email, telefonisch, sms en whatapps te worden geannuleerd.  Binnen 24 uur zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.