Najar djare

Telefoonnummer: 06 – 360 799 63 /  email: hindoehealing@gmail.com.

Prijsopgave Najar djare (verwijderen) € 40,-  duurt ongeveer ½ uur.
Behandeling altijd op afspraak, alleen spoed gevallen worden gelijk geholpen afhankelijk van de Najar “boze oog” gevolgen.
Na de behandeling zeg men: ik geloofde er niet in, nu heb ik het zelf heb ervaren.
Vaak weten mensen niet eens dat ze te kampen hebben met Najar “boze oog” en als ze weten denken ze het gaat zelf over. Dus niet, het gaat niet zelf over.
Veel mensen hebben vragen over het Najar “ boze oog” en of dat eigenlijk wel bestaat.
In de Hindoeïsme, wordt het bestaan van het kwade of boze oog niet ontkent.
Maar wat wordt er nu eigenlijk mee bedoeld?
Het boze oog is een soort blik van het oog waarmee schade kan worden veroorzaakt voor degene die het treft. Het boze oog geven kan bewust of onbewust gebeuren. Vandaar dat een ieder een drager kan zijn van het boze oog. Het kan bij iedereen voorkomen, omdat de bron hetzelfde is, namelijk de blik van het oog.
Najar “boze oog”
Najar wordt ook wel in de hindoeiesme “boze oog” genoemd. Boze oog in de zin van:
via de ogen laadt de geest als het ware negatieve energie in een bepaald object. In veel culturen gelooft men in het “boze oog”: jaloezie van anderen kan jou bedoeld of onbedoeld schade toebrengen. Wanneer iets negatiefs plaats vindt, hoor je mensen al snel zeggen: “Kekar najar lag ge hai?” (Wiens boze oog is op ons gevallen?). Najar of het boze oog staat voor ongeluk, een negatief effect dat iemand jou bewust of onbewust aan doet.
Een voorbeeld is wanneer iemand honger heeft en een ander met een broodje ziet. De hongerige persoon concentreert zich zodanig op het broodje, dat het broodje wordt geladen met negatieve energie. De persoon met het broodje, eet het broodje en raakt hierdoor misselijk, krijgt buikpijn en moet overgeven.
Een ander voorbeeld is dat een jongen de hele tijd naar een meisje kijkt en zij zich na een tijdje misselijk begint te voelen. Jaloezie is ook een heel bekend voorbeeld dat kan leiden tot Najar  “boze oog”. De kracht van onze geest is erg groot en daardoor kunnen we met onze geest bepaalde energie teweegbrengen.

Symptomen van Najar kunnen zijn:
* Misselijkheid
* Buikpijn
* Overgeven
* Duizeligheid
Genezen proces
In geval van najar djare zijn er verschillende opties om de najar “boze oog” weg te nemen. Het weghalen van najar “boze oog” kan volgens velen door “djare” en “phoeke”  (blazen), zoals dit bekend staat in de Hindoestaanse volksmond. Jhaare is het bewaaieren met pauwveren onder begeleiding van mantra’s en phoeke is wanneer mantra’s worden gereciteerd en vervolgens worden uitgeblaasd op het gezicht van degene met najar. De persoon zit met het gezicht naar het oosten en de ‘genezer’ strijkt de persoon van top tot teen met de pauwveren. Ondertussen worden krachtige mantra’s herhaaldelijk gereciteerd.
Als je misselijk bent, duizelijk bent, als je hoofdpijn of buikpijn heb ga eerst langs je huisarts, het hoeft niet altijd Najar te zijn “boze oog”‘

Je ben altijd welkom in ons praktijk.
Email: hindoehealing@gmail.com
Mobiele nr: 06 – 360 799 63.
Praktijd: Rotterdam Zuid (Maashaven – Zuidplein)
Alleen behandelingen op afspraak.

Naar boven