Hindoestaanse/ Oosterse behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een kort intakegesprek plaats. Ik neem uitgebreid de tijd om een goed beeld te vormen van datgene wat speelt. Een persoonlijk gesprek of consult is een intakegesprek waar u de mogelijkheid heeft om uw klachten, problemen en belangrijke aspecten van uw leven uitgebreid te bespreken.  Open en eerlijkheid stellen wij zeer op prijs. De Werkwijze van Hindoe Healing heeft zijn kenmerken uit de Hindoestaanse/ Oosterse cultuur en . Denk aan: Najer djare (boze oog), Tahilie djare (pijn in vrouwelijke borsten), Sarier djare (lichamelijke pijn), Chakra behandeling / Balanceren/ healing. Welke geloof je heb maak voor de healing niet uit.
Er wordt gewerkt met pauwveer, vuur, wierook, dia, water, mantra, enz.
Hindoe Healing is een techniek waarmee iemand op energetisch niveau meer in balans komt. Meer in balans door bijvoorbeeld verlichting van pijn, minder gevoelig voor stress of het verwerken van emotionele blokkades. Hindoe Healing werkt goed voor mensen met lichamelijke, emotionele, mentaal of geestelijke klachten. De healing ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert de healing zelfbewustzijn en transformatie. Kortom het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkelingsproces op alle niveaus.

Voorbeelden van klachten die goed te behandelen zijn:
**  Opheffen van Blokkades
**  Chakra behandeling / Balanceren/ healing
**  Najar djare ”boze oog”  verwijderen.
**  Geluksbad/ Bloemenbad laten nemen.
**  Verwijderen van negatieve energie uit je lichaam.
**  Het laten reinigen van je huis van negatieve energie.
**  Problemen met je werk

Lichamelijk: – Pijn: als hoofd-, rug-, schouder-, nek- en buikpijn – Stress – Moeheid – Burn-out – Slapeloosheid – Overgevoeligheid – Chronische aandoeningen – Bij ernstige ziekten en aandoeningen kan deze therapie een aanvullende werking hebben.
Emotioneel: – Angst – Burn-out – Depressie – Lusteloos – Relatieproblemen (relatietherapie) – Verliesverwerking / rouw, scheiding – Traumatische ervaringen, zoals seksueel misbruik / incest.
Geestelijk: – Hooggevoeligheid – Ontwikkelen van intuïtie – Behoefte aan meer bewustwording. – Onzekerheid, versterken van eigenwaarde – Vastgelopen zijn in het dagelijks functioneren

Contact: Hindoe Healing  ( Ayurveda, Chakra, Aura, Reiki, Ontspanningsmassage)
Email: hindoehealing@gmail.com Email: info@hindoehealing.nl
Mobiele nr: 06 – 360 799 63.
Praktijk: Rotterdam Zuid (Kuip).
Alleen behandelingen op afspraak.

 

 

[whohit][/whohit]