Chakra behandeling

Chakra’s behandeling/ balanceren
Het woord chakra komt uit het oude Sanskriet en betekent ‘wiel van licht’. Het verwijst naar de energie in en rondom alle levende vormen. Chakra’s vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Alle chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Ideaal zou zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief. Helaas is dit meestal niet zo. Chakra’s kunnen ‘dichtzitten’ waardoor blokkades in de energie ontstaan. Om dit te compenseren worden andere chakra’s juist overactief, hetgeen weer tot andere problemen leidt. Via meditatie kun je bepaalde chakra’s stimuleren om hun werking in evenwicht te brengen.

Chakra-healing is een therapievorm die als doel heef de energieblokkades die ter hoogte van de chakra’s zijn ontstaan in de loop der tijd op te heffen. Traumatische of emotioneel ingrijpende gebeurtenissen in het leven zorgen er op termijn voor dat een de energiedoorstroming ontregeld raakt. Chakra healing bestaat in het oplossen van energieblokkades zodat de energieverdeling weer optimaal kan verlopen

Chakra balancing heeft als doel chakra’s die uit balans zijn weer in evenwicht te brengen. Het kan hierbij zowel gaan om een verstoring in de energiedoorstroming tussen twee naburige chakra’s of een individuele chakra die uit balans is. Bij chakra balancing gaat het bondig samengevat om het opnieuw openen van de chakra’s (indien ze gesloten zijn), en het weer in balans brengen en het uitlijnen van de chakra’s.

Contact: Hindoe Healing & Massage
Email: hindoehealing@gmail.com Email: info@hindoehealing.nl
Mobiele nr: 06 – 360 799 63.
Praktijk: Rotterdam Zuid (Kuip).
Alleen behandelingen op afspraak.