Tabiej / Jantar

Wat is tabiej/ Jantar:
Goddelijke Beschermings-amulet welke wordt gedragen aan een ketting, om je middel, armband of pols. Er zijn zat mogelijkheden om te kunnen dragen of bij je te hebben. Tabiej wordt gedragen voor tegen allerlei soorten negatieve energie ook negatieve invloeden van buiten af, blokkades, pech, enz. Het tabiej beschermt je tegen zwarte magie, boze oog, spoken, boze en kwade geesten, pech, aantrekkingskracht, enz.

Een tabiej is een persoonlijk tabiej welke op naam en geboorte datum wordt gemaakt en wordt bekrachtigd met een krachtige Mantra (ingezegend met bijzondere krachten). Wanneer men deze Tabiej draagt zullen blokkades wat in hun weg bevinden, verminderen of verdwijnen, negatieve energie blijven op afstand.

Ook worden tabiej ingezet voor om meer gezondheid, geld, rijkdom, geluk, aantrekkingskracht te hebben. Geld, rijkdom en geluk is bedoelt voor mensen die niks hebben of zijn kwijt geraakt, dit geldt niet voor mensen die goed hebben. Als je geld, rijkdom en geluk hebt en je wil meer hebben dat gaat helaas niet lukken. Anders was ik allang een rijk persoon. Tabiej om naar casino te gaan en te winnen, vergeet het maar. Voor dit soort handelingen en daden worden tabiej niet gemaakt, ik ben geen mantré (formule) tegengekomen. Als men dit wel beweerd kijk goed naar hem en welke plaats hij of zij in het maatschappij heeft/staat.

Prijs voor Tabiej:
Elke tabiej is persoonlijk en afhankelijk van de werking van de tabiedj.
Een droom tabiej is goedkoper dan een spook tabiej op afstand houden.
Prijsopgave vanaf 175,-

Werking van Tabiej,
Elk geval is anders, de werking is anders, dit ga we oplossen door voorbeelden te geven.

Voorbeeld 1:
Kind wordt elke dag of meerdere keren in de week huilend wakker, hiervoor kan een tabiej gemaakt worden zodat het kind rustig kan doorslapen, Tabiej zal de juiste bescherming geven. Het is niet zo dat als je vandaag de tabiej draag en morgen alle problemen opgelost zijn, het heeft zijn tijd nodig (inwerkingstijd). De inwerkingstijd is per mens verschillend. Bij sommige binnen een dag en bij andere een week of langer. Let op mensen, in sommige zwaardere gevallen kan een tabiej van mij alleen gedragen worden als je lichaam helemaal schoon is gemaakt door een bloemenbad. Anders blijft alle negatieve in je zitten. In sommige gevallen moet ook de ruimte energetische schoon worden gemaakt.
Opmerking: Het persoon moet met hart en ziel de tabiej willen dragen en in geloven.

Voorbeeld 2:
Je loopt in de avond heel veel buiten, een tabiej kan jou de bescherming bieden tegen negatieve energie. Helaas zijn wij niet van bewust dat in de avonduren heleboel negatieve energieën rond dwalen.

Voorbeeld 3:
Ik ga naar een feest (tilwaan, bhatwaan, trouwerij, receptie, verjaardag, enz) en kom heel moe thuis, de volgende dag ben ik versleten, moe en heb geen energie meer, terwijl je na een ontspanning juist veel energie moet hebben. Het kan zijn dat je boze oog van iemand hebt gekregen omdat je mooi ben, mooie en dure kleren aan hebt, vaak speel jalousie een grote rol of het gunnen aan iemand.
Hindoe Healing Tabiej biedt je juiste bescherming.

Voorbeeld 4:
Er komt een persoon bij jou op bezoek (vriendin, vriend, familie lid, buurvrouw, enz). Telkens als deze persoon weggaat voel je eigen moe en geen fut hebben. Je kan het persoon niet uit je leven laten verdwijnen omdat je graag mag. Sommige personen hebben zware negatieve energie die energie van een andere opzuigen. Het kan zijn dat die persoon zelf niet weet. Hindoe Healing Tabiej biedt je de juiste bescherming.

Hierbij een aantal omschrijvingen waarvoor je een Tabiej kan dragen:

 • Je heb gevoel dat je wordt aangeraakt, terwijl niemand aanwezig is.
 • Je voel aanwezigheid terwijl niemand aanwezig is.
 • Je droom zijn te negatief.
 • Last van moeheid.
 • Geen energie.
 • Dingen lopen niet zoals ze moeten lopen.
 • Veel pech.
 • Blokkades.
 • Zaken lopen niet goed.
 • Last van boosheid.
 • Wordt opeens angstig.
 • Leven is te druk, weinig ontspanning.
 • Slaapproblemen.
 • Te veel spanning.
 • Weinig concentratie