Reiki Behandeling

Voorafgaand aan de Reiki behandeling vindt er een kort intakegesprek plaats. Ik neem uitgebreid de tijd om een goed beeld te vormen van datgene wat speelt. Een persoonlijk gesprek of consult is een intakegesprek waar u de mogelijkheid heeft om uw klachten, problemen en belangrijke aspecten van uw leven uitgebreid te bespreken.  Open en eerlijkheid stellen wij zeer op prijs.
Let op: intakegesprek kost € 35,-  voor 45 minuten (drie kwartier) incl B.T.W.

Behandelingen volgens het Usui Shiki Ryoho systeem van natuurlijk genezen.
Reiki behandeling is een techniek waarmee iemand op energetisch niveau meer in balans komt. Meer in balans door bijvoorbeeld verlichting van pijn, minder gevoelig voor stress of het verwerken van emotionele blokkades. Reiki behandeling werkt zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel. De behandeling ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert de healing zelfbewustzijn en transformatie. Kortom het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkelingsproces op alle niveaus.
Hoe werkt Reiki?  
Het lichaam geneest zichzelf naar zijn eigen innerlijke behoeften. Een Reiki-gever geeft energie en de ontvanger gebruikt de energie om zichzelf te genezen, tot rust te komen, energieker te worden of zich in het algemeen lekkerder te voelen. Alleen de ontvanger weet immers waar en waarom er een onevenwichtigheid bestaat.
Hoe gaat de behandeling?
Een Reikibehandeling duurt ongeveer 60 minuten.  Tijdens een Reikibehandeling lig je op een massagetafel. Er mag gepraat worden, maar je kunt er ook voor kiezen om de behandeling in alle rust te ondergaan. Je kunt zelf aangeven wat voor jou goed voelt. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen liggen. Mijn handen worden op, of boven, diverse plaatsen van jouw lichaam gehouden. Er zijn mensen die op dat moment niets van de energieoverdracht merken, sommigen voelen vanaf het begin warmte, sommigen enige kou en sommigen voelen tintelingen op bepaalde plekken in hun lichaam. Ook al voel je niets, toch vindt er vanaf het begin van de behandeling universele energietoevoer plaats. Iedereen reageert verschillend op die energiestromen, maar vrij algemeen is de ervaring dat men zich energieker, fitter en rustiger voelt na de behandeling. Bij de éne werkt het direct, bij de ander duurt het langer. Hoe lang het effect van de behandeling duurt is ook weer voor iedereen verschillend.  Na de behandeling is het goed een glas water te drinken om het reinigende effect op gang te brengen. Ook in de uren na de behandeling is het goed om extra water te drinken zodat het reinigend effect zijn werk kan blijven doen. Het is aan te raden om in het begin kort op elkaar een aantal behandelingen te ondergaan om een optimaal effect te bereiken. Natuurlijk kun je op elk moment van de behandeling aangeven ermee op te willen houden. Jij bepaalt namelijk zelf of je enig effect merkt van de behandelingen. Reiki kan gewoon naast bestaande reguliere of alternatieve behandelingen toegepast worden.
Reiki op afstand
Soms komt het door wat voor omstandigheid dan ook voor, dat een persoonlijke behandeling niet kan plaatsvinden. En soms is het ook fijn om na een aantal behandelingen bij mij in de praktijk nog een keer op afstand Reiki te ontvangen. Het maakt daarbij niet uit of je dicht bij mij in de buurt woont of bijvoorbeeld aan de andere kant van de aarde. Bij Reiki bestaat geen afstand. De energieoverdracht vindt altijd plaats, komt op de juiste plek en op het juiste moment.
Ook is het mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen wanneer je bijvoorbeeld een moeilijk examen moet doen, wanneer je je zenuwachtig voelt voor een sollicitatiegesprek, etc.
We spreken dan een tijdstip af waarop ik je de behandeling ga geven. Deze behandeling duurt net zo lang als ik voel dat je Reiki nodig hebt. Nadien of de volgende dag hebben we uiteraard even telefonisch contact of contact via de mail. Voor deze vorm van behandelen heb ik wel steeds de toestemming van de ontvanger nodig. Het kan dus niet zo zijn dat je voor iemand anders een afstandsbehandeling aanvraagt.

Voorbeelden van klachten die goed te behandelen zijn:
Lichamelijk:
– Pijn: als hoofd-, rug-, schouder-, nek- en buikpijn
– Stress
– Moeheid
– Burn-out
– Slapeloosheid
– Overgevoeligheid
– Chronische aandoeningen
– Bij ernstige ziekten en aandoeningen kan deze therapie een aanvullende
werking hebben.

Emotioneel:
– Angst
– Burn-out
– Depressie
– Lusteloos
– Relatieproblemen (relatietherapie)
– Verliesverwerking / rouw, scheiding
– Traumatische ervaringen, zoals seksueel misbruik / incest.

Geestelijk:
– Hooggevoeligheid
– Ontwikkelen van intuïtie
– Behoefte aan meer bewustwording.
– Onzekerheid, versterken van eigenwaarde
– Vastgelopen zijn in het dagelijks functioneren

Contact: Reiki Hindoe Healing & Ontspanningsmassage
Email: hindoehealing@gmail.com
Email: info@hindoehealing.nl
Mobiele nr: 06 – 360 799 63.
Praktijk: Rotterdam Zuid (Maashaven – Zuidplein).
Alleen behandelingen op afspraak.