Wat doet Hindoe Healing

Hindoe Healing behandelt mensen van pijn, klachten en blokkades.
Let op: Bellen met afgeschermde nummer/ anoniem wordt niet opgenomen.
Behandelingen alleen op afspraak Hartelijk welkom, (Ram Ram), (Nameste), (Assallam Wallekom) op de website van Hindoe Healing & Massage voor Alternatieve Geneeswijzen. De Werkwijze van Hindoe Healing heeft zijn kenmerken uit de Hindoestaanse cultuur en het Westerse cultuur. Bij healing speelt leeftijd, geslacht, kleur en geloof / godsdienst geen rol, waar het om draait is dat je goed voelt. Hindoestanen, Moslims, Christenen, Katholieken, iedereen is welkom. Nederlanders, Surinamers, Hindoestanen, Turken, Marokkanen, Pakistanen, Antillianen,  Arubanen, Belgen, Duitsers, Engelsen, Chinezen, Polen, Grieken, Italianen, Brazilianen, enz.. het maakt niet uit, uit welke land je komt, iedereen is welkom. Wij werken op afspraak ook in de avonduren en kunnen bij u langs komen. U bent op zoek naar iets, maar uit duizenden website bent u toch op ons website terecht gekomen. Vraag u weleens waarom u op deze website bent aangekomen? Toeval bestaat niet. Het kan zijn dat uw engelen, uw gidsen, u leiden naar mij. De weg hebben ze nu gewezen. Volg je gevoel en weet dan dat deze bijzondere energie veel voor jou kan gaan betekenen. U bent op zoek naar een persoon die eerlijk, betrouwbaar, met veel ervaring, met innerlijke vrede, en met plezier healing geeft. Iemand die het werk kent en met zijn hart doet. Iemand die dag en nacht voor u klaar staat om jou hulp te mogen bieden.
– Hindoe healing geeft Ayurveda behandeling
– Hindoe healing geeft Oosterse Healing behandeling.
– Hindoe healing geeft Hindoestaanse Healing behandeling.
– Hindoe Healing geeft Reiki behandeling. Lees meer
– Hindoe healing geeft ontspanningsmassage. Lees meer
– Hindoe Healing behandelt mensen van pijn, klachten en blokkades.
– Hindoe healing geeft cursussen en workshop voor particuliers, zorgsectoren en het bedrijfsleven.

De behandelingen die in de praktijk ruimte wordt gegeven zijn:
** Lichamelijk klachten: Hoofdpijn, Buikpijn, oorpijn, Rug, Schouder en Nek klachten, Stress, Vermoeidheid, Burn-out, Slapeloosheid, Overgevoeligheid, Migraine, bevordering van het herstel na operatie of ziekte, bij botbreuken nadat deze gezet zijn.
** Emotioneel klachten: Angst, Burn-out, Depressie, Lusteloos, Relatieproblemen (relatietherapie) , Verliesverwerking / rouw, Scheiding, Traumatische ervaringen, zoals seksueel misbruik / incest, problemen met slapen, boosheid, concentratieproblemen.
** Geestelijk Klachten: Hooggevoeligheid,  Ontwikkelen van intuïtie, Behoefte aan meer bewustwording, Onzekerheid, versterken van eigenwaarde, Vastgelopen zijn in het dagelijks functioneren.

** Ayurveda
**  Najar djare
**  Verwijderen Boze Oog
**  Ontspanningsmassage
**  Opheffen van Blokkades
**  Opheffen vervloekingen
**  Chakra en Aura behandeling / Balanceren/ healing
**  Geluksbad/ Bloemenbad laten nemen.
**  Verwijderen van negatieve energie uit je lichaam.
**  Het laten reinigen van je huis van negatieve energie.

Healingen worden niet geaccepteerd bij huisartsen of het medische wereld. Denk aan najer djare “boze oog”, geelzucht djare, nara (navelbreuk) djare of bezetenheid. Healing wordt over de hele wereld gebruikt als een rustgevende en kalmerende therapie en beoogt het bevorderen van ontspanning, verminderen van onrustgevoelens en het verlichten van de bijwerkingen. Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van ‘de balans’ in jezelf. Het kan ook een combinatie zijn van deze niveau’s. Je kan je misschien voorstellen dat iemand bijvoorbeeld pas fysiek kan of eigenlijk wil healen als eerst op emotioneel niveau heling heeft plaatsgevonden. De klachten kunnen in dit voorbeeld dan verminderen of verdwijnen (healen) gedurende de loop van een aantal healing sessies. Hoe de healing plaatsvind en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen.

De cursussen en workshop die gegeven worden zijn:
** Zelfbescherming tegen negatieve energie tijdens het geven van allerlei behandelingen.
** Reiki 1 / Reik 2 / Reiki 3 / Reikimaster 3 of master.
** Verwijderen van negatieve energie uit het lichaam.
** Huis reinigen/ verwijderen van negatieve energie.
** Chakra behandeling / Balanceren.
** Geluksbad/ Bloemenbad.
** Najar djare “boze oog”. Het zijn cursussen met veel doen en je werk heel veel aan je zelf.

Let op: Een healing kan nooit een behandeling van een arts vervangen.